Bestelling en Levering


Bestelling en Levering

wat begon bij een zoektocht om ons eigen leven makkelijker te maken is eigenlijk overgeslagen in een obsessie om jou te kunnen voorzien van allemaal gadgets die ook jij moet hebben!

om er voor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om producten direct vanuit de leverancier te versturen. hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport, opslag, verpakkings en verzendkosten. Ook belasten we het milieu ook niet met onnodig dubbel verzenden van jouw bestelling!

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een levertijd tussen 7 en 16 dagen. Dit is geheel afhankelijk van de locatie van onze leverancier. De levertijd staat vrijwel altijd bij de productomschrijving en zal ook nog eens getoond worden bij de checkout.

Altijd GRATIS verzending

Om jou te compenseren voor jouw geduld, verzenden wij iedere bestelling op eigen rekening. Dit betekend dat jouw bestelling 100% GRATIS bij jou thuis wordt afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig. 

*met uitzondering van GRATIS artikelen.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun de na een paar dagen de bestelling eenvoudig volgen.

Klik HIER om je bestelling te volgen.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over jouw bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag! Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag daar tussen staat.